Teknologi

ACP
En ACP (Aluminiums-composite-panels) består af to tynde lag aluminium med en plastikkomponent imellem og er i længere tid blevet brugt som byggemateriale.
Pladernes aluminiumsoverflade fungerer som leder af elektricitet til LED’erne og fungerer samtidig som en køleplade. Varmeafledningen er så effektiv at belastningen af de kraftige LED dioder er minimal.

 

LED
En LED er en elektronisk diode, der omsætter energi til lys.
LED giver kæmpe fordele i form af en forbedring af både højere lyseffektivitet og længere levetid end normale glødepære.
LED er langt mindre end andre lyskilder og kan kontrolleres langt mere præcist. Deres styrke i forhold til størrelsen gør det muligt at skabe belysning i former og faconer, der ikke er set før.

 

Sammensætning
ACPLED teknologien er en sammensætning af de to ovenstående ting.
LED-elementerne er designet så de passer præcist ind i ACP’en, således at tykkelsen i alt er blot 6,5 mm.
Den unikke køling af LED’erne fra aluminiums pladerne medfører en betydelig længere levetid.
I stedet for de typiske 50.000 timer ved traditionelle LED-løsninger er der her en levetid på 100.000 timer.
Denne teknologi giver et minimalt brug af elektricitet og udgør sammen med genanvendeligt materiale en meget miljøvenlig lampe.

 

Ophæng
Ledninger til produktet er normalt en nødvendighed men på The Plane slutter ledningen i baldakinen og er derfor ikke et forstyrrende element i det minimalistiske design.
Strømmen sendes via de tynde wireophæng og videre igennem de tynde aluminiumsplader til hver enkelt LED diode.
Selve wireophænget er højdejusterbar i baldakinen og fastgøres magnetisk på produktet, således kan selve lampen på få sekunder nedtages og gen-ophænges.

 

Design
Som en helt speciel egenskab kan lampen lamineres.
The Plane kan designes i ikke kun i farver, men også firmalogo eller sågar træ- eller stensorter, det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Lyset
The Plane er designet med LED lys på både over og undersiden af lampen hvor de lyser ligeligt på begge sider, og man har derfor mulighed for at skifte imellem en direkte og indirekte belysning.
Ved brug af oplyset muliggør det en rummelig belysning og nedaf lyser den effektivt og rigeligt uanset om formålet er arbejde eller dekorativt.

 

I LESSS er vi af den overbevisning at behovet og behaget af lys er individuelt, samt i høj grad afhængig af skiftende brug og man har derfor mulighed for, uafhængigt af hinanden, at bestemme intensiteten af både op- og nedlys via en brugervenlig App til smartphone eller tablet.

LED Dioderne er af høj kvalitet og er tilgængelige i farvetemperaturer fra varm hvid til kold hvid.